Zoek een apparaat. over 463 unieke stukken.
Onze missie

Vertelt over wat de geschiedenis van mobiele telefoons was. het zijn niet alleen zwart / witte vakken met schermweergave.

Toont apparaten zoals ze waren. hoe ze beschadigd waren door gebruik en tijd.

Voegt nieuwe stukken toe aan de collectie voor toekomstige generaties die de geschiedenis van mobiel niet zullen kennen.

Ons museum

Het museum is ontstaan uit een privécollectie van meer dan 2000 stukjes telefoon. ons doel is om deze technische geschiedenis te bewaren, sommige mobiele telefoons zijn ontworpen als technische parels van hun tijd.

Het museum en de collectie zijn ook beschikbaar voor het publiek, maar het is noodzakelijk om van tevoren een afspraak te maken.

Technologie met een ziel en design

We zijn opgegroeid op mobiele telefoons die tegenwoordig anders waren dan smartphones. vandaag gaat het over wat er op het scherm gebeurt. maar de geschiedenis was compleet anders.

Soms is het zinvol om je mobiele telefoon te pakken en uit te proberen. ervan genieten. houd het in handen. vandaag heeft de mobiel geen geest. het is gewoon een multimediascherm. niets meer.

Ze schreven over ons